Kezdőlap / Blog / Méltatlan

Méltatlan

Ma délután, 15 óra előtt 10 perccel egy férfi összeesett az utcán és meghalt. A mentők nem tudták újraéleszteni. Ugyan ez a férfi, este 20 órakor még mindig a járdán feküdt, fekete “zsákkal” letakarva…

A mentő, bár -állítólag- gyorsan kiért, az idős férfit nem tudták újraéleszteni, megállapították a halál beálltának tényét. Majd közölték, a halottkém kiérkezéséig a holttest nem mozdítható. Aztán ők elmentek, rendőrség maradt. Meg az elkerített, és letakart holtest a járdán.

Az idő telt, a rendőrautót felváltotta egy rendőrségi furgon, de semmi változás. Várakozás a halottkémre, holttest továbbra is a járdán, letakarva.

Jó magyar járókelők, persze jó alaposan megnézik, mint akik még sosem láttak holtestet letakarva.
Méltatlan és megalázó helyzet.

19:30 körül, négy és fél órával(!) a halál beálltának megállapítása után, végre megérkezik az orvosi ügyelet (halottkém), akik kábé egy öt perces szemrevételezés után megállapítja, hogy a halott közterületen hunyt el, ezért boncolni kell, és beküldi őt majd a megfelelő kórház patológiájára.

A férfi holteste továbbra is a járdán fekszik, letakarva.
Méltatlanul és megalázva.

Majd alig egy órával később, 20:20-kor kiérkezik a hullaszállító “Temetkezés” feliratú autó, és autóba teszik végre a férfit. A holttestet, ami közel öt és fél órát hevert rendőri biztosítás mellett a közterületen lévő járdán, fekete zsákkal letakarva.

Majd az adategyeztetés után, még pofátlanul várt volna valamiféle jattot mind a két hullaszállító.
Na ez meg már egyenesen vérlázító!

Ma, Magyarországon így is meg lehet halni.
Méltatlanul, megalázva.

Nyugodj békében drága, szeretett édesapám!

Ez is érdekelhet

Szégyen

Ma elvoltam párommal vásárolni, és sikerült -megint- szembesülni a magyar valósággal. Azzal a valósággal, ami …

Vélemény, hozzászólás?