Kezdőlap / Blog / Méltatlan

Méltatlan

Ma délután, 15 óra előtt 10 perccel egy férfi összeesett az utcán és meghalt. A mentők nem tudták újraéleszteni. Ugyan ez a férfi, este 20 órakor még mindig a járdán feküdt, fekete “zsákkal” letakarva…

A mentő, bár -állítólag- gyorsan kiért, az idős férfit nem tudták újraéleszteni, megállapították a halál beálltának tényét. Majd közölték, a halottkém kiérkezéséig a holttest nem mozdítható. Aztán ők elmentek, rendőrség maradt. Meg az elkerített, és letakart holtest a járdán.

Az idő telt, a rendőrautót felváltotta egy rendőrségi furgon, de semmi változás. Várakozás a halottkémre, holttest továbbra is a járdán, letakarva.

Jó magyar járókelők, persze jó alaposan megnézik, mint akik még sosem láttak holtestet letakarva.
Méltatlan és megalázó helyzet.

19:30 körül, négy és fél órával(!) a halál beálltának megállapítása után, végre megérkezik az orvosi ügyelet (halottkém), akik kábé egy öt perces szemrevételezés után megállapítja, hogy a halott közterületen hunyt el, ezért boncolni kell, és beküldi őt majd a megfelelő kórház patológiájára.

A férfi holteste továbbra is a járdán fekszik, letakarva.
Méltatlanul és megalázva.

Majd alig egy órával később, 20:20-kor kiérkezik a hullaszállító “Temetkezés” feliratú autó, és autóba teszik végre a férfit. A holttestet, ami közel öt és fél órát hevert rendőri biztosítás mellett a közterületen lévő járdán, fekete zsákkal letakarva.

Majd az adategyeztetés után, még pofátlanul várt volna valamiféle jattot mind a két hullaszállító.
Na ez meg már egyenesen vérlázító!

Ma, Magyarországon így is meg lehet halni.
Méltatlanul, megalázva.

Nyugodj békében drága, szeretett édesapám!

Ez is érdekelhet

oegygé

A történet rém egyszerű: épp melóban voltam minap, mikor ismerősöm küldött egy képernyőképet egy játékból, …

Vélemény, hozzászólás?