Jogi

Azzal, hogy belépsz a www.totya.net oldalra, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója az oldalnak.

 

Szabályzat

– Tartsd tiszteletben, hogy másnak is lehet véleménye, és az eltérhet a tiedtől!
– Kommunikálj érthetően, tömören, de leginkább kultúráltan.
– Az oldalon TILOS pedofíl-, szélsőséges fajgyűlöletű tartalmak megosztása, az offolás, spammelés, floodolás.

 

Szerzői jogok

A www.totya.net oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az oldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezedre mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 

Felelősség kizárás

Az oldalon közzétett, és/vagy a felhasználók által elhelyezett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért, illetve azok származásáért, helyességéért vagy valóság tartalmáért, illetve a leírás(ok)ból származó technikai meghibásodásokért, károkért sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállalok!

 

Jogi nyilatkozat

Ha Ön tagja bármely illegális szoftver-vadász csoportnak, vagy zenei kiadónak, vagy filmgyártó cégnek, vagy rendszetnek, vagy a RIAA-nak (ASVA), Artisjus-nak, vagy ha Ön kormnyázati tevékenysget folytat, NEM ADOK ENGEDLYT AZ ÖN RÉSZRE, hogy a merevlemezemen talláható anyagokhoz hozzáférjen. Ha ön mégis így tesz, azzal megsérti a 431.322.12 szm, az Interneten Alkalmazott Magánjogi Törvényt és a Szemlyes Informciós Elektronikus Dokumentumok Védelmrélol szóló törvényt.

If you are associated with any Anti-Piracy Group, any Record Company, Movie Company, any Law Enforcement or Government Agency, RIAA (ASVA), I DO NOT GIVE YOU PERMISSION to access my hard drive & if you do, you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act and PIPEDA.